Kassörska/Barista

Vi söker personal inför säsongen 2021 maj-september

Tjänsten förutsätter att du kan arbeta helger samt vardagar

Du bör vara glad, effektiv och noggrann och vilja ge gästen den bästa servicen. Vi har ett högt tempo på arbetsplatsen, så du bör vara stresstålig. Du arbetar i team. Talar svenska och engelska. Vi ser att du har kassa/barista erfarenhet sedan tidigare.

Försäljning över disk av bakverk, smörgåsar och övriga rätter. Barista, kassabetalning, städning efter dagens arbete. Även andra uppgifter kan förekomma, såsom diskplock/disk.

Familjeägt café sedan 1971. Säsongsöppet (5 månader, maj-sep) med många besökande gäster från hela världen. Mycket vackert läge vid inloppet till Stockholm, beläget längst ut på Djurgården. En härlig miljö med frisk luft, sjövatten och fågelliv och ett lugn. Här vill vi att gästen ska känna sig välkommen och få den bästa servicen. Vi håller hög kvalitet vad gäller matutbud/bakverk. Erbjuder smörgåsar, sallader, enklare varmrätter och bakverk.

Välkommen med din ansökan, CV samt personligt brev till

blockhusporten@gmail.com