VI SÖKER PERSONAL FÖR SÄSONGEN 2023

Vi söker personal under tiden Maj – September

KASSABITRÄDE/BARISTA med erfarenhet – arbetet innefattar även helger.

DISKARE med erfarenhet – arbetet innefattar även helger.

DISKPLOCK- arbetet innefattar även helger.

Familjeägt café sedan 1971. Säsongsöppet (5 månader, maj-sep) med många besökande gäster från hela världen. Mycket vackert läge vid inloppet till Stockholm, beläget längst ut på Djurgården. En härlig miljö med frisk luft, sjövatten och fågelliv och ett lugn. Här vill vi att gästen ska känna sig välkommen och få den bästa servicen. Vi håller hög kvalitet vad gäller matutbud/bakverk. Erbjuder smörgåsar, sallader, enklare varmrätter och bakverk.

Finner du detta intressant och vill vara en i vårt team, hör gärna av dig med Personligt brev samt CV till blockhusporten@gmail.com